0

OK å kjøpe denne ??

spurt 2016-05-24 00:41:30 +0100

Hei Benny. Er dette et skummelt kjøp ???

MG MG-F MG MG-F 1,8, 125 Hk 1998, 120 500 km, kr 56 538,-

Totalpris 56 538,- Omregistrering 1 538,- (avgifter) Pris eks omreg 55 000,- Årsavgift Inklusiv (avgifter) Bilen selges med To hjulsett Pris på lån Pris på forsikring

Årsmodell 1998 1. gang registrert 28.04.1998 Km.stand 120 500 km Farge Rød Interiørfarge Rød/sort Girkasse Manuell Hjuldrift Bakhjulsdrift Drivstoff Bensin Effekt 125 Hk Sylindervolum 1,8 l Vekt 1 060 kg Antall seter 2 Karosseri Cabriolet Antall dører 2 Antall eiere 3 Bilen står i Norge Salgsform Bruktbil til salgs Avgiftsklasse Personbil Reg.nr. JU75406 Sjekk tid for neste EU-kontroll

Sjekk heftelser på JU75406

Få tilbud på lån for denne bilen.

Utstyr Sommerhjul Vinterhjul Sentrallås CD-veksler Lettmet. felg sommer Beskrivelse Bilen er meget pen og velholdt. Selger er 3. eier såvidt jeg vet. Selger er medlem av MG Owners Club i UK og bilen har alle relevante og anbefalte oppgraderinger implementert. Bilen er ikke vinterkjørt, med unntak av to turer til fjells i eierperioden. Bilen er morsom å kjøre, rask og med fine kjøreegenskaper. Prisen gjelder ex. reg.avgift, men med årsavgift betalt. Høyeste bud vil også bli vurdert. Bilen selges pga oppgraderinger av kjøkken og bad i heimen. Av oppgraderinger og utstyr kan nevnes:

-Full toppakningsoppgradering utført vinteren 2014/2015. Dokumentajon forligger. -Badge bar foran -Vindstop mot nakketrekk - Baklamper type "Rear Light Styling" -Høytsittende bremselys -Rear Lamp Covers, innvendig for baklysene -Elektrisk åpning av frem- og baklokk -Kjølevæskenivå-alarm,lyd og lys -Understell retrykksatt vår 2015 -Automatisk kjørelys -Forniklede utvendige speil -8 hjul med originalfelg -Nye bremseklosser og kjølevæske vinter 2014/2015 -Bagasjegrind -Wheel Arc Protectors -Originale skvettlapper foran og bak med MG logo og i bilens farge

Mvh. Arild Hansen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-05-25 14:54:16 +0100

La meg aller først få si: MG er et gammelt ærverdig merke, med lange og dype sportvognstradisjoner - og et bilmereke jeg har veldig sansen for og som dessverre er borte.

MG-f er også en fin, morsom og underholdene roadster. I rett fargekombinsjon kan den være rett og slett lekker.

Men - det er et men her. Et stort ett. De fleste bilene i Norge har samme 1,8-liters motor som vi finner i Rover 75 og i land Rover Freelander. Det er ingen stor hemmelighet at det ikke er verdens beste motor. Varmgang og topp-pakning - eller enda dyrere - topplokkshavari er mer vanlig enn uvanlig. I MG-en sitter motoren inneklemt mellom koupe og baksetet. Der blir det varmt ...

Så har MÅ man være OBS, selv om oppgraderinger allerede er gjort. Noen mener at problemet med kjøling er overdrevet - jeg mener at man bør ta det på alvor.

Radiator og kjøleslanger bør også sjekkes. Dynamoen kan ta kvelden - det blir som nevnt varmt i dette motorrommet. Sjekk når registerreimen sist ble byttet. Oljelekkasjer forkommer. både fra motor og girkasse. For lite girolje, pga lekkasje gir trege og tunge skift.

Girskiftene skal være myke og lette. (Reversen er ofte litt treg...) Girkassen er stort sett solid, men overføringen kan bli slitte / må justeres.

Sjekk også fjærhøyden. Hydragas-fjæringen er stort sett god, men bilene begynner jo å bli gamle. Da kan alt skje. Rust er også et tema her. Sjekk nøye rundt frontlykter og forskjermene langs fangertrekket. Bærearmene foran kan ruste, selve rammevangen kan ruste (dyrt...) Jekkfester bak kan ruste, kanalene kan ruste og rundt luftinntakene på bakskjermen kan det også komme rust.

At en slik bil har komplett servicehistorikk og annen dokumentasjon er nærmest en selvfølge for kjøp. Det er i det hele tatt mye å være oppmerksom på her. Bilen er litt "risikosport". Det er derfor viktig å lese seg godt opp på modellen før kjøp.

Jeg fraråder på ingen måte å kjøpe bilen. Jeg har sansen for den. Men det er viktig å ha realistiske forventninger, samt å ta seg tid og bry med å lete opp et fint eksempler i god stand. Da ligger det an til hyggelige turer i sommer-sol!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger