0

Defekt servopumpe

spurt 2016-05-22 21:07:53 +0200

Hei! Hvor lenge skal en forvente at en servopumpe skal vare? På min Polo 2010 mod. røyk servopumpen etter vel 60 000 km og etter at garantien var utløpt. Min bil hadde 3 års garanti og 100 000 km og gjeldende til det først oppnådde, selvfølgelig. Jeg har hatt en del mailveksling både med vw selger og importør, men kun fått svada igjen og" synd for deg". Jeg har tatt opp sikkerheten med det opplegget som er brukt på min bil( har fått vite at nå er det bare det opplegget som brukes på vw) og kan ikke begripe annet enn at dette må være en stor sikkerhetsbrist da servostyringen forsvant som om den ble klippet rett av. Det unngår de jeg har mailet med behendig å svare på. Jeg tør ikke tenke på hva som kunne ha skjedd på glatten for ESP`en er vel en del av dette systemet også. Spørsmålet mitt er, skal jeg finne meg i dette eller kan jeg kreve at vw må ta et ansvar her?

Mvh Haldis K Kaardal

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-05-24 17:04:27 +0200

Hei. Nå vet jeg ikke hvor lenge en slik servopumpe er beregnet å skulle leve eller om de må regnes som en slitedel. Men er det noe som regnes som å skulle ha noe lengre levetid, gjelder forbrukerkjøpsloven med reklamasjonsfrist på minst 5 år selv om garantien er gått ut. Nå ser det ut som også denne fristen er gått ut og da er det vanskelig å få gjennomslag. Muligheten er å komme til en avtale med selger, f.eks. om rabatt på pumpe eller arbeid. Hilsen KNAjuristen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar