0

Tar forhandlere inn gamle Corollaer?

spurt 2016-05-20 12:27:48 +0100

Hei!

Jeg tok i fjor over min farmors gamle 97/98 Corolla som nå har gått totalt drøye 180.000 og ser bra ut bortsett fra en liten bulk på venstre front.

Nå skal jeg oppgradere til en nyere bil, da vi kjører en del til min samboers familie i Sverige, til Trondheim til venner, og noen mindre utflukter her og der (svært lite bykjøring, dog). Bilen har nettopp vært på verksted og fått service, byttet to dekk og satt på en list som manglet.

  • Vil det være noen forhandlere som vil ta inn denne bilen om jeg kjøper bruktbil gjennom de? Og hva kan jeg eventuelt forvente å for den?

Ser det ligger tilsvarende biler med ca. samme kilometerstand på finn.no til i underkant av 20.000,-

Jonas

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-06-25 17:39:21 +0100

Forhandlere med fine lokaler og dress tar sjelden inn biler som er eldre enn 4-5 år, om de gjør det selger de bilene videre til forhandlere litt lenger nede på stigen - altså noen som bare handler med bruktbiler. Går du til en sånn en og handler bil, skal du ikke se bort fra at man vil ta din fine Toyota i innbytte, men strengt tatt: forhandlere driver butikk.....I ditt sted ville jeg spandert en annonse, enten på en lokal opplsagstavle eller finn.no, og lagt den ut med gode bilfer og en lokkende prislapp nå i ferietiden. Tipper du sitter igjen med 10-15.000 mer for bilen om sleger den selv.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger