0

førstegangs bil

spurt 2016-05-06 02:42:55 +0200

Heisann! jeg leter etter en bil som ser sånn passelig ut og som går og går og går med lite reparasjoner. Jeg har sett på alt men har hele tiden hatt et godt øye til golf. Jeg har også sett på land rover freelander men, har fått med meg såpass at det er noe jeg skal styre unna!

kriterier: 1. bilen må se sånn passelig ut, ikke volvo 240 etc 2. gått lite/lite for pris 3. være priset til rundt 25-35 tusen 4. driftsikker som pokkern 5. 4x4 er et pluss men absolutt ikke et møst! 6. billig/relativt billig i drift. 7, ha god passiv og aktiv sikkerhet, deformasjons soner, abs, antispinn og så klart airbager.

mange tenker nok "daaamnn, han har lagt lista høyt...", har du noen tips til hva slags bil og modell som er fornuftig og kjøpe? setter pris på all slags tilleggs info

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-05-11 15:03:47 +0200

Hei. Jepp - har var det mange ønsker som skulle oppfylles på en gang. Spørs om det går ...

Når det gjelder utseendet så er jo smaken litt forskjellig og biler til 25 - 35 tusen har ofte gått langt og det gjør noe med driftsikkerheten.

Jeg tenker først og fremst på billig og japansk. Da er i alle fall det med driftsikkerhet noelunde i varetatt. Honda Civic eller Accord, Mitsubishi Lancer / Carisma, Subaru Impreza (nei - den er ikke pen men har 4x4...)

Andre kan være VW Polo - en del billigere enn VW Golf og minst like god og kanskje Peugeot 206. Der har du i alle fall noen...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar