0

Sikkerhet for selger

spurt 2016-05-04 15:02:13 +0100

Hei. Jeg skal selge bilen min og lurer på hvordan jeg skal sikre meg mest mulig mot klage reklamasjon og evt heving av kjøpet fra en potensiell kjøper. Bilen min er en Mitsubishi Lancer evo 8 mr og som er et kostbart og heftig objekt. Tanken min er at jeg ikke vil oppleve at ny eier har rævkjørt bilen og ødelagt motor, diff eller girkasse etter kun 1 mnd for så og klage til meg over å ha solgt en bil med feil.... Hvordan skal jeg formulere kontrakten slik at jeg unngår dette??? Av annet info på net så leser jeg at det ikke holder å skrive "selges som den er, uten form for garanti" da selger har reklamasjonloven på sin side 2 år. Men bilen min er spesiell og nærmere 10 år gammel...? Takker for svar.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-05-07 16:48:37 +0100

Hei. Bruk en kontrakt som du finner på www.kna.no eller www.forbrukerradet.no og opplys om feil og mangler bilen måtte ha og gå over bilen sammen med kjøper. Få med i kontrakten at dette er gjort og siden det er en eldre bil bør den selges "som den er". Kjøper er klar over at bilen er eldre og det er begrenset hvilke forventninger han kan ha. Underslår du feil og mangler eller gir uriktige opplysninger kan du selvfølgelig komme i ansvar selv om den er solgt "som den er". Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger