0

Kompetanse

spurt 2016-05-04 14:25:51 +0100

Hei Benny. Dette er ikke et spørsmål om et spesifikk bilmerke, men mer et spørsmål om dere som nettsted og verdighet som biljournalister. Hva slags form for rettlesing og feilsøking gjøres før en artikkel blir publisert? Hva slags research blir gjort utover innfallet om å skrive en artikkel fra skribenten? For alt dette virker som om dere tar fra eget hode og tillært kunnskap. Ta for eksempel bilvask og polering/ detailing; år etter år, sesong etter sesong så blir det publisert en artikkel om akkurat dette fra dere. Og like sikkert er de helt feil og ufullstendige. Hva med å høre på leserne deres og gå inn på "detailerscarclub.no" å få noen med peilig til å hjelpe dere evt. skrive hele artikkelen?

Og noe annet er hvilke type lesestoff dere har publisert de siste mnd, for her var det jaggu mye rart. Blir for mye om div tull. Og så har vi en hvis ny "journalist"/elev som har fått utført en haug med rare intervjuer som jeg ikke synes var noe passende i et slikt nettsted. Lilli Bendriss, Plumbo Lars og Kristian Valen, er det ingen av dere i hovedstaben som tar å godkjenner tema og innhold av skriv som denne poden har utført????

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-05-04 14:42:49 +0100

Hei du! Takk for interessant tilbakemelding. Alltid viktig å høre på hva dere lesere har å si. Jeg printet ut ditt innlegg og tar det med på neste redaksjonsmøte.

Takk igjen! Håper du fortsetter å følge oss, selv om du ikke er like fornøyd med alt vi gjør.

Beste hilsen Benny.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar