0

Rust på NY bil

spurt 2016-04-24 18:04:23 +0200

Hei Benny Lurer på om du har hørt om dette før,og evt vet hva årsaken kan være. Hentet min nye Outlander PHEV i begynnelsen av februar. Etter ca 1,5 mnd var jeg og besøkte en kompis og ville selvfølgelig vise frem nybilen. Vi gikk rundt og kikket på alt...,så sier han plutselig "dette vil du ikke se!", mens kan pekte på gummi leppa som henger i overkant av bagasjeromsdøra. Den var full av rust. Så kikket vi oppi karmen over bagasjeromsåpningen, og ja der var det masse rust. Fant litt etpar andre plasser bak på bilen også. Sjokket var jo som du sikkert skjønner STORT. Etter mye omogmen måtte jeg maile Mitsubishi i Oslo, de mente det kom av jernstøv i luften. Etter enda litt omogmen fikk jeg beskjed om å komme med bilen til forhandler,de skulle lakkere der det var rust. Jeg klarer IKKE å skjønne at jernstøv festet i lakken skal kunne utløse lakkering av bilen etter 1,5 mnd. Om det er ett underliggende problem,kan det gjelde HELE bilen og ikke bare der man ser rust nå? Takk for svar...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-04-25 14:40:51 +0200

Har opplevd akkurat det samme på en helt ny VW e-UP, dessverre hvit bil. Piggstøv fester seg til lakken, og hvis du ikke passer på å rengjøre bilen ofte, så vil dette begynne å ruste. Det du kan gjøre er å fjerne dette ved kjemikalier. Eneste ulempen er at du må kjøre polish og vokse bilen etterpå.

Anbefaler å bruke avfetting, vaske grundig, bruk noe som heter for IronX med Claybar og fjern piggstøvet. Poler bilen og voks til slutt. Så får du en bra behandling av lakken. Du har selv ansvar for eget renhold av din bil. Dessverre så tror jeg ikke at du er den eneste som opplever dette, selv men ny bil.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar