0

Miljøvennlig?

spurt 2016-04-18 14:10:57 +0200

Hei En bekjent kjøpte seg E-Golf som skal være så miljøvennlig, hadde tidligere samme bil med 2.0 l diesel, etter noen mnd er han veldig misfornøyd fordi det viser seg att den gamle brukte mindre drivstoff. Er dette vanlig?, er det kun bensin å få på Hybrid biler?. Vurderer selv bilbytte i løpet av året og må innrømme att jeg er usikker og heller mere og mere mot diesel igjen, hva mener du?

Mvh Bjørn

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-04-18 14:48:56 +0200

Hei Bjørn! Ja - dessverre (må man vel nesten si...) dette er ganske vanlig.

En Golf GTE har kombinasjonen bensin og strøm / batteri. På strøm kjører man maks. 5 mil under gunstigeforhold. Deretter tar bensinmotoren over. Den er jo i seg selv ganske kraftig. Og kraftige motorer bruker mye energi (bensin)

Det er foprtsatt slik at dieselbiler bruker mindre drivstoff enn bensinbiler. Det er også - i alle fall enn så lenge - slik at diesel er en del billigere enn bensin. Slik sett kan bil-regnskapet bli "bedre og penere" med en dieselbil, enn en ladbar hybrid.

Der man kan vinne mye med en ladbar hybrid er om man lader ofte og har mye småkjøring. Da er de gode.

Legger ved en lin med samme tema som jeg svarte på for en stund siden også: http://www.tv2.no/a/8144826/

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar