0

Klimakompressor defekt ?

spurt 2016-04-18 13:27:27 +0100

Heisann:-)

Jeg har VW Golf 2010 modell ,som i den siste tiden har laget en skrape, bromle,hyle - lyd ( som om det er stein som sitter fast), denne lyden kommer når jeg svinger til venstre. Vi trodde at det var hjullageret som måttes skiftes. Hadde bilen på VW verksted og fikk tilbakemelding om at klimakompressor var defekt og dette må byttes. Skrapelyden kommer derav. Fikk beskjed om at jeg kan slå av klimanlegget og kjøre uten "fare". Har gjort dette, og lyden kommer hver gang jeg svinger. Syns dette høres så merkelig ut - kan verkested ha rett ? Er så redd for å sette igang et reparasjon, så viser det seg å være noe annet... Har du noe kjennskap til dette ?

Mhv Tove

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-04-18 14:23:15 +0100

Hei Tove.

Hvis lyden kommer selv om du har skrudd av denne kompressoren så tviler jeg på at diagnosen er rett i dette tilfellet. Her MÅ du få verkstedet til å ta en ekstra sjekk FØR de begynner med noen stor reparasjon.

Å bytte denne kompressoren er en ganske dyr affære. Det harmonerer heller ikke med at lyden kommer når du svinger. Som sagt: Dette MÅ sjekkes nøyere...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger