Gutt i 20-årene.

spurt 2016-04-16 10:36:46 +0100

Jeg har planer om å gå til innkjøp av ny privatbil. Fruen har en Toyota Corrolla, en veldig driftsikker og ålreit bil. Jeg derimot, vil ha noe ikke alle andre har.

Jeg er egentlig litt usikker på hva slags type bil jeg vil ha. Det står mellom en toseters SUV, PickUp eller en sedan.

Jeg har sett litt på en Jaguar. Jeg er dog veldig usikker på hvem av de jeg burde gå for. Budsjettet jeg ligger på er rundt 120 000 ,- så kan ikke kjøpe de dyreste.

Jeg har sett litt (og lest her inne) om Jaguar S-type. En bil man ser sjeldent på veien, og virker som et ålreit alternativ til en sedan sådan. Problemet er at det koster rundt 120-130 000 ,- for en 2001 modell. Det vil si 15 år gammel bil til såpass mye penger. Det skal sies at disse bilene ikke har gått mer enn 150 - 160 000 km, så er nok en del bil igjen her.

X-type Sedan er også noe som frister litt. Her får jeg litt nyere bil og lavere KM-tilstand for samme pris.

Jeg er ikke ute etter å råkjøre, men jeg er ute etter en bil som det er deilig å "cruise" i. En bil som ligger godt på veien og god å kjøre.

MEN - Jeg er ikke ute etter en bil jeg må skru mye på selv for å holde i orden. Jeg vil ikke ha bilen på verksted hele tiden, så jeg må ha en bil som i utgangspunktet er kjent for å være solid.

Biler jeg har sett på:

Alle mulig type pickuper. Pajero Patrol Jaguar S-type Jaguar X-type Mercedes C-Serie Mercedes SLK Chevrolet Tahoe Chevrolet Silverado Dodge RAM

Det er helt sikkert noen biler jeg har glemt, og er veldig åpen for innspill.

Som du skjønner er jeg åpen for det mest. Jeg er dog ute etter noe litt annerledes, hvor jeg kan gjøre et lite kupp.

Hva anbefaler du? Er det noen av disse du overhodet ikke anbefaler?

For å få en av bilene som jeg har nevnt ovenfor her, så må jeg har en relativt aldrene bil. Kan det by på store problemer mtp. at bilen må ofte på verksted?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett