0

ved hjulskift bolt knakk

spurt 2016-04-08 14:41:18 +0200

Hei

Vi har en Ford Focus MK3 2013. Første året var dekkene på hotel og de siste 4 hjulskift har vært gjort av oss selv. (min eldste sønns bil han er 22 år og tar godt vare på bilen sin)

Ved skifte til sommer dekk I går knakk en hjulbolt på h.bak . De mener at det er brukt for mye kraft og derfor knakk bolten.

Vi har skiftet dekk på våre biler selv de siste 30 årene kun de siste årene at vi har hatt noen av våre dekk på hotel. Har ikke vært bort I noe liknende på noen av våre biler og vi har hatt bade gammelt og nytt

Finner det merkelig at en hjulbolt skal kunne knekke så lett. Har vært I kontakt med Ford lokalt der som vi kjøpte bilen og de legger helt og holdent skylden over på oss. Dårlig kvaltiet på materialet vil de ikke vedkjenne seg. ¨ Har de rett her eller kan jeg ha en god sak ?

Mvh Inger Lise Harr

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-04-08 14:54:44 +0200

Hei Lise! Beklager at jeg ikke kan gi deg det svaret du gjerne vil ha... Men jeg tror dessverre at du har en dårlig sak her.

At en hjulbolt knakker er dessverre slik som skjer innimellom - uten at det egentlig er noens klare skyld. Antakelig har den vært "strukket / skrudd til " vel hardt en gang, men om det er Ford eller din sønn som står bak det er vel vanskelig å bevise.

Det er heldigvis en ganske enkel sak å fikse dette.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar