0

dekkstøy golf gte

spurt 2016-04-08 10:09:14 +0100

Har kjøpt ny Golf GTE en morsom og kvikk bil , bilen ble levert med sommerdekk Dunlop sport maxx rt 91W 245/45 R17. Har snakket med selger og det er hva fabrikken leverer fra Tyskland (og dim. står også i kontrakten). Jeg synes støyen ved kjøring er meget sjenerende i forhold til de piggfrie vinterdekkene som jeg brukte 3 uker først, Continental 205/55 R16 . Skjønner at det ikke er noe å hente hos selger her.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-04-08 14:06:00 +0100

Heisann! Sommerdekk støyer generelt mer enn piggfrie vinterdekk. Bla. pga mykere gummiblanding i vi vinterdekkene - så du er langt i fra den eneste som opplever dette. Uansett biltype.

På en GTE vil jeg anta har lav rullemotstand også er blant de dekk egenskapene som har fått høyprioritet . Dette igjen kan nok også føre til at dekkstøyen er såpass hørbar.

Om du har kjøpt bilen av en seriøs forhandler sp vil jeg tro at de kan gi deg en skikkelig "gutte-pris" på alternative dekk som støyer mindre, om du opplever dette som vanskelig å leve med. Det skader i alle fall ikke å spørre.

Jeg har ikke kjørt GTE selv, men kjenner et par stykker som har slik bil - og de er strålende fornøyde. Det håper jeg også at du blir.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar