0

Har ventet lenge på å spørre deg om dette. jeg er en voksende bilentusiast. som setter lidenskap, utseende og hvordan en bil kjører foran praktisk pl

spurt 2011-08-15 12:22:29 +0200

Hei Benny. Har ventet lenge på å spørre deg om dette.

Jeg er en voksende bilentusiast. Som setter lidenskap, utseende og hvordan en bil kjører FORAN praktisk plass, mest verdi for pengene og driftsikkerhet. Jeg er en av dem som mener det er MYE viktigere hvordan en bil får deg til å føle, enn hvor billig, sikker og godt sammenskrudd den er. Men når det er sagt så ER jeg litt opptatt av det også, men ikke på langt nær samme grad.

Det jeg ville da spørre om er Alfa Romeo 159. Jeg har så sinnsykt lyst på en slik, helst en 2-3 år gammel bruktbil, med enten 2.2 JTS eller 3.2 JTS motoren, og ja det må være bensin, og sedan da jeg mener den er penere. Hvordan er disse bilene å kjøre? Er de driftsikre? Og knekker de sammen så mye som alle vil ha det til, eller er Alfa endelig blitt bedre med driftsikkerheten på denne bilen enn de har vært tidligere?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2011-08-15 13:13:44 +0200

Hei du! Jeg er enig i at de faktorene du trekker fram der også er viktige, i tillegg til driftsikkerhet, verditap etc.

Alfa 159 sedan med bensinmotor er definitivt en skikkelig entusiastbil. Lekkert design og morsomme kjøreegenskaper trekker MYE opp! Bilene har de siste årene blitt bedre, men kan fortsatt ikke måle seg med mange av konkurrentene når det gjelder pålitelighet, verditap osv, dessverre.

Dette er biler som kjøpes med hjertet framfor hjernen – for å sette det litt på spissen…

Det som er viktig er å finne en hel og pen bil med god servicehistorikk og som har fått de nødvendige oppgraderingene underveis. Gjør du det så anbefaler jeg kjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2011-08-15 12:22:29 +0200

Sett: 291 ganger

Sist oppdatert: Aug 15 '11

Relaterte spørsmål