0

Lurer på bilkjøp.

spurt 2016-03-14 13:46:31 +0100

Lurer på om å kjøpe en Pajero som familiebil. Hva er svakhetene på en sånn bil?, og er den familievennlig?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-03-14 14:21:05 +0100

Mitsubishi Pajero er slett ikke noe dårlig valg. Snarere tvert i mot. Det er på mange måter en litt glemt SUV som gir deg mye mer bil for pengene enn for eksempel Toyota Landcruiser som "alle" skal ha.

Du sier ikke noe om hvilket budsjett du har til rådighet, men jeg regner med at vi snakker om en bil fra 200.000-300.000 kroner og oppover? God kvalitet Kvaliteten er Mitsubishis velkjente. Det vil si veldig god. samtidig som kjøreegenskapene også er gode og komfortable med tanke på biltypen. Mye takket være at den har selvbærende karosseri og uavhengig hjuloppheng på alle fire hjul. Designet derimot kan diskuteres. Det er i mine øyne ikke den vakreste bilen, men heller ikke verre enn at jeg hadde selv en slik bil for noen år siden, som både var gammel og hadde gått langt, men som aldri sviktet meg.

Pajero er liksom litt "mann med mototrsag og felleskjøp kjeledess"-bil. Så glem luksus og status og forbered deg på en praktisk arbeidsbil, selv om de fleste er ganske velutstyrte med skinnseter, automatgir og det meste elektrisk utstyr, slik det ofte er i japanske biler. Hemmeligheten her ligger i å lete opp et pent og velholdt eksemplar med god historikk. Mange har gått ganske langt etter hvert og da er servicehistorikk - som alltid - veldig viktig.

Dette må du sjekke 3,2-liters dieselmotoren med fire sylindere er veldig god, men kan i noen sjeldne tilfeller blåse toopp-pakningen. Ellers er bremser, forstilling og dekk obligatoriske sjekkpunkter. Om bilen er veldig "kalvbeint" bak, er det tid for bytte av foringer i bakstillingen, men litt "kalvbeint" er de alltid.

Til tross for raus størrelse er i plassen i de to aller bakerste setene ikke spesielt egnet for voksne, de passer best for barn. Men bruker du den som femseter er plassen bak god. Det gjelder ikke minst bagasjeplassen.

Summa summarum tror jeg du vil bli svært fornøyd med en Pajero som familiebil - og ikke minst som vinterbil. Framkommeligheten er nemlig også svært god.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar