0

Finner ikke feilen

spurt 2016-03-06 19:43:54 +0200

Hei. vinterkulda har ikke vært god mot bilen min. Citroen c4 2005 mod 1,6 bensin 109 hk. bilen har gått veldig bra under hele mitt eie, men den slutta plutselig å ville starte. det starter vis man dytter fort nok eller drar den med bil. og så lenge jeg tar en tur med den så vil den starte helt fint av seg selv i noen timer. så blir den like vrang igjen. vi har nå prøvd med kondensmiddel i tilfelle det var problemet ikke at det hjalp, startsgass funker heller ikke. når jeg vrir om nøkkelen så hører man startmotoren, men den bare går og går helt til bilen blir tappet for strøm. så nå lurer jeg på om du har vært borti dette før og om du har noe svar på dette før jeg faktisk er nødt til å vurdere verksted (har folk som kan skru, men som ikke kjenner igjen problemet?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-03-07 13:13:59 +0200

Hei - vanskelig å si hva dette kan være. Det er to helt grunnleggende ting som bør sjekkes.

  1. Får bilen bensin?
  2. Har den gnist på tennpluggene?

Den mangler garantert en av delene. Når du finner ut hva, så blir det lettere å feilsøke videre.

Ettersom du klarer å taue bilen i gang så tipper jeg på at det er en dårlig kontakt til en eller annen turtallsføler - som gitr for svake signaler når den går på startmotoren - men som på grunn av raskere omdreininger ved i gangtauing gir streke nok signaler da motoren går fortere rundt . Om du står fast er det nok ikke dumt å få et verksted til å se på dette for deg. Med diagnoseutstyr bør det være en enkel sak å finne ut av.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar