0

Hvilken varebil?

spurt 2016-03-06 14:21:20 +0100

Hei,

Vi har behov for en tre-seters varebil i størrelsesorden VW Transporter som bil nr. 2. Vi tenkte å kjøpe brukt 5 til 6 år gammel. Må være diesel og kunne trekke minst 2 tonns henger.

I utgangspunktet ønsket vi oss VW Transporter (T5). Men etter å ha sett på flere har vi blitt skremt av hvor rustne disse er.. En forhandler foreslo da Peugot Partner/Citroen Jumpy (som vel er samme bilen) fordi disse skulle ha galvanisert karosseri og ikke ruste. Med 2,0HDI motor og 6-trinns girkasse virker den som et godt alternativ.

Hva tenker du? Er dette et godt alternativ til VW Transporter? Hva er kjente feil og mangler på de franske?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-03-07 00:43:59 +0100

En hver bils største fiende er alltid dens eier. Så sjekk grundig bilens bakgrunn/ historie da disse ofte går som arbeidsbil de første årene. Men jeg har absolutt ikke problem med å anbefale fransk PSA produkt fremfor tysk. Disse er kvalitetsmessig like gode, og i mange tilfeller bedre en sine søsken fra Øst. Men her er det som ellers viktig å gå for den nyeste bilen du finner med den laveste km du finner. Serviser er greit å se at den har fått. Så sjekk dette er fulgt opp. Disse motorene har reg reim som skal byttes på 100-150000 km alt avhengig av motor. Rust er sjelden et problem på disse om den da ikke har vært skadet å reparert ukyndig. De som er lakkert sølv har en tendens til lakkslipp over tid.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger