0

Ødelagt turbo?

spurt 2016-02-26 14:02:53 +0100

Hei. Har en vw Passat 06 mod 1,9 Tdi, den mister innimellom turbo trykket og går veldig dårlig. Har hatt den på verkstedet og de sier de ikke finner noen feil. Har byttet luftmassemåler, men hjalp ingenting. Har nå funnet ut at det er en ødelagt glødeplugg som må byttes, men har det noe med det å gjøre? Eller kan det være at turboen er ødelagt? Men ville de ikke da funnet ut dette på en diagnose test?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-02-26 18:42:46 +0100

En glødeplugg har ingenting med effekten på motoren å gjøre. En defekt glødeplugg eller fler, forårsaker treg oppstart av motor ved kald motor, på som regel kalde årstider. Glødepluggen varmer bare opp luften inne i sylinderen, slik at dieselen skal klare å antenne.

Det pleier som regel å lagre seg feil på diagnoseapparatet når det er problemer med ladesystemet, men i visse tilfeller, så kan det hende at det ikke ligger noen feil. Verkstedet kan lese ut verdier på ladesystemet, å se at alt ligger innenfor de nominelle verdier. Problemene kan være feil på utett vakuumsystem, feil på ladetrykksføler N75, eller at reguleringsstag på wastegateventil som blir styrt av N75, har satt seg fast. Wastegateventilen er vakuumklokken som sitter fastmontert på turboen.

Her er en annen artikkel som Benny har svart på. Kanskje du blir noe klokere http://www.tv2.no/a/3909702

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar