0

prøver igjen :) saab 93

spurt 2016-02-24 16:59:01 +0100

Hei Benny :) har en Saab 9-3 som jeg har et problem med, for ca 2 år siden så tok jeg en grundig motorvask på denne bilen med påfølgende feilkode i dashbordet "antispinn ur funksjon kontakt verkstedet" tenkte at dette ville gå seg til når motor ble varm og fikk skikkelig tørk men den gang ei....hatt den til diagnosekontroll 2 ganger uten at de finner noe feil. har også gått over alle elektriske kontakter og sjekket opp det meste. det som er snodig er at når motor når riktig arbeidstemperatur så kan jeg stoppe bilen og starte på nytt så er problemet borte og den går som normalt. hvis jeg parkerer og temperaturen synker under normal så er problemet tilbake :( det virker som motor går på et reserveprogram fusker harker og hoster kutter ut på ca 4000 omdreininger og har en maksfart på 130 km uansett påtrykk på gasspedal når denne feilkoden i dashen er oppe har en treningskompis med lik bil som hadde samme problem engang men det forsvant etter noen uker forut for denne motorvasken byttet jeg registerreim og vannpumpe men kan ikke erindre at denne feilen kom opp før jeg kjørte ut på vaskeplass. ganske så irriterende har denne feilen blitt og brukt både tid og kr for og finne ut av dette møkk lei hele bilen pga av dette :( hva mener du om denne saken ? noen andre som har vært borti noe liknende ? ellers fornøyd med bilen tross noe høyt forbruk.....

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-02-29 13:27:42 +0100

Hei - ja dette er en kjedelig og ikke minst irriterende feil.

Her må det jo være en dårlig kontakt eller en eller annen komponent med en vakkel-feil (altså som kommer og går). Vanskelig å si hva hvor, men jeg ville nok fått et verksted med litt peiling på bil-elektrisk til å sjekke dette.

Det går garantert an å finne ut av det - slik at du blir glad i - og får skikkelig glede av bilen din igjen! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar