0

Håndbrekket vil ikke slippe

spurt 2016-02-19 13:20:01 +0100

Hei I den siste tiden har jeg fått noen ulyder fra bakhjulene. Mistenker det kan være håndbrekket som har noe med den lyden å gjøre. Når jeg tar av brekket for å kjøre hender det at det ikke slipper helt. Hva kan være årsaken og hvordan fikser jeg det?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-02-20 11:26:01 +0100

Når det er kaldt ute og håndbrekket har stått på over en lengre tid, så hender det at gamle vaiere kan fryse, og da vil de ikke returnere helt tilbake til "fri" posisjon. Da kan det nok hende det lønner seg å skifte ut vaierene. Andre årsaker kan være at det har blitt en skade på isolasjonen til en av vaierene, og fukt har trengt imellom og ødelagt for at vaieren skal kunne bevge seg lett og ledig. Dette kan du oppdage lett, om du ser etter noe som ser ut som en oppsvulmet klump på en av vaierene under bilen. Andre årsaker kan være treghet i selve håndbrekksarmen på bremsecalipperen. Da lønner det seg å se på armen om den har retunert helt tilbake til anslag. Den skal ligge inntil en liten tynn arm fastmontert på calipperen. Om den ikke gjør det, så hekter du enkelt av håndbrekksvaier, å ser om armen da returnerer til anslag. Hvis den gjør det, så er treghet i vaieren problemet. Returnerer den ikke, så er calipperen problemet.

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2023-02-17 20:03:25 +0100

Hei benny Jeg har planer om å kjøpe meg en ny bruktbil til rundt 200 000kr og lurte på om du kunne anbefalle meg en god og feilfri bil som jeg kan ha i mange år. 😀 Hilsen Kent

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger