0

Hvordan løser en problem med ekstrem slitasje av bremseklosser.

spurt 2016-02-08 00:41:43 +0100

Har en Toyota Avensis 2001 st.v. med ekstrem slitasje av bremseklosser innvendig bak. Ca 13-14 sett siden 2010. Det er bare innvendig bak som slites. "Alt" er byttet, bl.a. calippere to ganger. Bremsene framme slites normalt og har kjørt 2-3 år før de byttes. På et tidspunkt ble klossene ( innvendig bak) slitt ned på tre uker. Det høres ut som andre merker har samme problem men ingen jeg har spurt har løsning eller årsak til problemet. Bilen var første årene bare på Toyota verksted, men der ga de opp og etter det har bilen vært på et ikke merke verksted. Sommer, vinter, originale klosser, uoriginale klosser, har ikke noe å si. Det slites uansett. Kan du hjelpe meg med å finner årsaken? På forhånd takk.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-02-08 13:17:16 +0100

Dette hørtes merkelig ut. Her bør definitivt noen gå dypere inn i materien, for slik skal det ikke være. Det er tydelig at inner-klossene i dette tilfellet "ligger på" av en eller annen grunn.

Det er nærliggende å tenke kalipter men om denne allerede er byttet så blir jeg litt i tvil. Men trolig sitter feilen der allikevel. Stemplet returnerer neppe som det skal. Uvisst av hvilken årsak. Full demontering for å finne ut om alt går lett og greit må til. før man evt. feilsøker videre

Kan det være en ventil i den lasteavhengige ventilen. Mye tyder på at det er for mye trykk på en bremsekrets i alle fall. Dette bør det gå an å måle - man kan ikke bare fortsatte å skifte klosser ...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar