0

For godt til å være sant?

spurt 2016-01-29 11:50:30 +0100

Hei Benny vi ser etter en rommelig familiebil og har skjønt at det er lurt å tenke litt utenfor boksen. Nå har jeg fått tilbud på en Fiat Freemont til en pris jeg nesten synes er for god til å være sann. Vi sparer MYE på å kjøpe den i forhold til sammenlignbare biler. Jeg har skjønt at Fiat ikke er det mest kurante som finnes av nybiler, men er det noen spesielle grunner til at vi kanskje ikke bør kjøpe denne? Fint hvis jeg kan få et kjapt svar! Hilsen Helge.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-01-29 13:11:13 +0100

Hei Helge.

Når noe er for godt til være sant – ja, da er det jo som regel det. Som oftest, men ikke alltid. Dette er nok også en grei regel når det gjelder bruktbiler, men det finnes unntak der også.

Fiat er generelt ikke spesielt kurante biler i bruktmarkedet. Folk står ikke akkurat i kø for å kjøpe dem, og det gjenspeiler seg i høyt verditap og gode muligheter for å virkelig få mye bil for pengene. Det gjelder også Freemont som veldig fort ble en glemt bil.

Derfor er det ikke så merkelig at du har fått et veldig bra tilbud på en slik. Dette er tungsolgte saker og det er nok bare én ting som gjelder for de som skal selge Freemont: Lav pris.

Det er naturligvis positivt for deg som kjøper. Når det gjelder bilen konkret, er det ikke noe vil fraråde deg å kjøpe. Freemont er bygget på en Dodge som heter Journey og ble til i en periode da Fiat mente det var en god ide å sette sine logoer på biler fra Chrysler-konsernet ( Fiat eier Chrysler nå). Journey/Freemont er ikke akkurat den beste bilen i klassen, men den henger greit med på de fleste områdene. Kombinasjonen 4x4 og sjus seter blir fort veldig kostbar hos konkurrentene, det et den ikke her.

Du skal huske at dette ikke vil være en lett bil å selge videre igjen når den dagen kommer. Men tenker du å ha den i mange år, behøver ikke det å være noen stor bekymring. Før kjøp bør du naturligvis sjekke bilen nøye. Det er en del Freemont-eksemplarer til salgs i markedet og her er det all grunn til å være kresen – og gjerne også forsøke å presse prisen litt ekstra.

Lykke til med valget!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar