0

Vått under gulvmatten

spurt 2016-01-24 16:04:25 +0100

Hei, Benny!

Skulle vaske bilen min innvendig og da jeg tok ut gulvmatten på førersiden var det vått. På passasjersiden var det ikke like gale, men var litt fuktig. Så jeg lurer litt på om dette kan være lekkasje, spylte nemlig understellet forsiktig med høytrykkspyler dagen før. Men synes det er litt rart da bilen bare er 5 år gammel og i tillegg er facelift utgaven. Min far mener derfor det kan være kondens med tanke på det har vært svært kaldt den siste uken. Har du noen formening om hva det kan være?

Flott spalte forresten! Mvh Bendik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-01-29 13:33:48 +0100

Hei Bendik - og takk for ros. Alltid hyggelig det!

Beklager litt sent svar fra meg her. Har vært litt ute på reise og har også hatt en oppgradering av datasystemet som ikke gikk helt etter plenen (for å si det pent ...)

Tviler vel litt på at vannet kommer fra at du spylte bilen under. Hvis det ikke bare er smeltet snø etc, så har jeg mer tro på at det kommer fra frontruta - særlig om denne har vært skiftet?

Det kan også komme fra varmeapparat-registeret, men er da frostvæske og lukter litt søtlig og er litt "seigere" enn vann.

Det kan også være fra dreneringen fra til varmeapparatet, så det er feler muligheter her.

Vil anbefale deg å få tørket dette skikkelig opp, for så å holde et lite øye med om det kommer tilbake. Om det gjør det så må du forsøke å undersøke nærmere. Men det kan være litt vrient å finne ut av.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger