Skoda- Simply Useless!!!!!

spurt 2016-01-24 15:03:49 +0200

Hei, Vi kjøpte en helt ny Oktavia 4x4. Bilen og merk BILEN er den beste bilen vi noensinne har hatt. 4x4 den kommer fram overalt og ellers er god og romslig. Riktignok med mange små finesser som før er nevnt, pluss noen til. Bla krokene i veggene i lasterommet til handleposer, helt topp.

Men så kommer den tiden hvor vi skal på hytta og har behov for å frakte store ting, et kjøleskap, et bokskap, el. Man legger ned baksetet og vil lage et stort lasterom. Men her er det bråstopp i gleden over Octaviaen. Sitteputen i baksetet lar seg ikke vippe opp som i normale biler, for å gi plass til bakseteryggen. Denne blir lagt OPPÅ sitteputen og danner en bratt bakke oppover mot taket. Så å få inn en stor gjenstand som et skap el. er det helt umulig!!! Eller en påhengsmotor. Påhengsmotoen blit loggende med propellen OPPOVER, slik at all oljen renner gal vei inn i motoren!!

En lang gjenstand blir liggende i BRO mellom gulvet i lasterommet og toppen av bakseteryggen, og knekker på midten. Lasterommet er i Octaviaen er HELT UBRUKELIG!!!!!!

Enten må vi låne en annen bil til å frakte med, eller må vi bruke tilhenger. Vi valgte sistnevnte. Det avtagbare tilhengerfeste ble satt på av selgeren i bilen da vi hentet den, og har stått på siden....

Beste hilsen Per Anton Øverland Skuffet Skodaeier

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett