0

Hvem betaler for reperasjon av nylig kjøpt bruktbil?

spurt 2016-01-20 18:32:50 +0100

Hei, Vi har nylig kjøpt en Volvo V40 -08 mod av en bilforhandler. Bilen skulle være i så god stand at han kunne selge bilen med 12 mnd garanti fra Car Protect. Etter 2 uker på veien viser det seg at dette ikke er tilfelle: Dieselvarmeren (som ikke var nevnt i kontrakten, bevisst?), var ikke tilkoblet. Når dette ble gjort, oppstod masse røyk for så å slukne helt. Er nå helt død. Selger mener at siden varmeren ikke var nevnt i kontrakten, hadde han ikke noe ansvar. Vi mener at dette er en mangel da denne er fabrikkmontert fra Volvo? Hvem betaler for reperasjon? I tillegg begynte varsellampa for ryggesensor og antispinn å lyse. Dette dekkes av Car Protekt med egenandel på 40%. Hvem skal dekke egenandelen? VH Lise

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-01-21 12:36:15 +0100

Hei. Skjønner det slik at bilen er kjøpt hos en profesjonell bilforhandler. Med eller uten garanti har han et ansvar for produktet i forhold til hva en kan forvente i forhold til bilens alder. Kan ikke se annet enn at dieselvarmeren er en del av bilen. Jeg anbefaler deg å klage til Forbrukerrådet om du ikke kommer til en løsning med bilforhandleren og merk at det ikke nødvendigvis er garantien som gir best resultat, du kan ha en sterkere stilling gjennom forbrukerkjøpsloven. Les mer om dine muligheter på www.forbrukerradet.no eller www.kna.no. Her vil du også finne klageskjema, som sikrer at alle relevante opplysninger kommer fram. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger