0

Er dette en grei bil?

spurt 2016-01-11 13:54:40 +0200

Mitsubishi Outlander PHEV har jo blitt en kjøpssuksess, men er det noen holdbarhet på batteriene? Det står at den skal gå på 0,19 liter på mila, men hvor stort er forbruket når batteriet skal laddes. Denne går som sagt på batterier ca. 60 km. Men når jeg skal på hytta holder ikke dette. Jeg bor i Nord - Norge og her kan temperaturen holde seg i ukesvis på -25, hvor lang batterikapasitet har den da?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-01-11 14:07:51 +0200

Dette er mer enn en grei bil. Det er en genial bil!

Men 0,19-liter på mila kan du nok glemme, med mindre du lader ofte og har veldig mye småkjøring. Det er jo egentlig da en ladbar hybrid kommer virkelig til sin rett.

Holdbarheten bil bilene generelt og batteriene spesielt er god. Jeg har ikke hørt om batteriproblemer i det hele tatt her.

Men i kulde synker naturlig nok rekkevidden noe, kanskje ned til 3 - 4 mil.

På en del ladbare hybrider kan man ikke kjøre på EV (altså som elbil) i det hele tatt når det er veldig kaldt. Det gjelder på VW og Audi. Hvordan dette er på Outlander vet jeg faktisk ikke, men det er lurt å sjekke opp før evt kjøp.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar