0

Brenner defekt for andre gang

spurt 2016-01-11 13:15:38 +0200

Hei Bilen er i fra 2008, og første gang gikk defekt brenner på garantien. Den har ingen av/på knapp og starter automatisk. Det ble sagt ved første havari, at turer under 20 minutter kokset den igjen. Nå forsøker den ikke å starte.

Om jeg forsøker en reparasjon, må jeg inn å slette feilkoder for at den skal komme i gang igjen?

Min Biltema eilkodeleser gir link-error på "A/T" tror jeg det het. grupper som "motor" ABS osv., som ikke har med dette å gjøre, er ok.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-02-04 21:01:07 +0200

Det kommer helt ann på hvilken del du skal skifte. Du kan enten skifte hele varmeren med styreenhet (Noe som er dyrt), eller skifte brennkammerinnsats inne i varmeren (Der feilen som regel ligger). Hvis ekstravarmeren din har prøvd å starte 3 ganger uten å klare det, så vil styreenheten legge inn en feil på varmeren, og varmeren vil bli "låst". Denne feilen må du slette for å kunne få varmeren til å starte igjen, hvis du bare skifter brennkammerinnsats. Hvis du skifter hele varmeren med styreenhet, så må denne kodes online, samt at du må kjøre et testprogram med sjekk av diesel/bensinmengde fra drivstoffpumpen til varmeren. Så ja, du kan skifte delen selv, men må på verksted for å låse opp varmeapparat og evnt. kjøre et testprogram for å se om den fungerer optimalt. Mener det også er mulig å få ettermontert fjernbetjening til varmeren din, slik at du kan starte varmeren i god tid før du skal bruke bilen, og varmeren vil da slippe å sote så mye igjen hvis du bare bruker bilen til småkjøring.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar