0

Peugeot 508 RXH , en bil du anbefaler?

spurt 2016-01-07 23:32:21 +0100

Hei Benny! Jeg lurer litt på å bytte bil, jeg kjører en 2015 mod Passat 1,4tsi fra før av. Jeg syns faktisk den motoren er litt i det minste laget og jeg har blitt mer avhengig av en bil som er god på vinterføre. Jeg har kikka litt rundt og jeg syns en Peugeot 508 RXH ser ut som en fantastisk fin bil, men jeg får anbefalinger av andre om å styre unna Peugeot fordi den ikke er driftsikker og bla bla bla. Der får man jo faktisk 4-hjulstrekk, hybrid og nok av motor, samtidig som jeg syns den ser veldig komfortabel ut!

Jeg har også kikka litt på brukt Passat Alltrack, men jeg er litt redd for å kjøpe bruktbil faktisk. Har du noen anbefalinger på hva jeg bør gjøre? Kikker på biler til rundt 450 høvdinger.

Mvh Fredrik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-01-08 13:18:00 +0100

Hei Fredrik.

Jeg har aldri kjørt denne Peugeoten. Dessverre. Det virker som en spennende bil. Fin å se på er den også.

Den er helt sikkert ikke noe dumt kjøp, men den har jo vært på markedet en stund og den store suksessen her jo uteblitt. Kanskje ikke helt uten grunn... Etter det jeg har lest er den lit "halvveis" på flere måter. Både hybridsystemet, firehjulstrekken. Også annenhåndsverdien kan være litt skummel her.

Jeg tror kanskje heller jeg ville sett på et par andre alternativer om jeg var deg. Mitsubishi Outlander - gjerne som ladbar hybrid. Eller hva med en litt glemt - men veldig fin / god bil: Mazda 6 AWD, eller nye Subaru Outback?

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger