0

passat 1.9 2003

spurt 2016-01-07 13:54:33 +0200

jeg har en passat som som sliter med å oppnå driftstemratur på motor når det er 10-15 kulderkrader ute hele hovedradiatoren er helt kald,men varmapparatet virker normalt kommer ganske snart varm luft.har nylig skiftet vannpumpe og termostat.er dette normalt på disse bilene?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2016-01-08 13:38:36 +0200

Heisann! Både ja og nei. Mange dieselbiler sliter med å holde motortemperaturen når det er kaldt ut. Slik sett er det ikke unormalt.

Men 1,9 TDI er ikke av de verste i så måte. At radiatoren er kald er ikke så mye å bry seg om, men at motoren ikke når rett temperatur er litt verre.

Kan det være luft i systemet etter bytte av vannpumpe og termostat? Det kan også være en føler, eller feil i selve instrumentet. Litt rart att det varmeapparatet virker som det skal - det er ofte her det merkes først om det er noe feil.

Hadde jeg vært deg så ville jeg fått målt kjølevannstemperaturen ved "driftsvarm" motor. Da først vet man helt sikkert om denne er riktig og kan feilsøke videre ut i fra dette.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar