0

Er en 1987mod Hilux en anbefalt bil?

spurt 2015-12-15 17:18:32 +0200

Hei Benny! Håper du kan svare på dette for meg.

Jeg har nylig kjøpt en 1987 mod Hilux med 2.4L Sugediesel som har gått 440 000km med høy og lavgir serie,sitter 33" mud hjul på og ramma er bra på den. Det jeg lurer på er om du har noen positive eller negative ting/erfaringer med disse bilene? Så hadde jeg vært evig takknemlig for det. Er ute etter alt positivt og alt negativt.

Hørt at dem ruster en god del og at man burde passe på å bruke tectyl til riktige tider. Planen er å bruke den som bruksbil framover. Takker for svar Benny! Ha en riktig God Jul!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-12-16 16:53:54 +0200

Heisann! Toyota Hilux er en bil som tåler alt - og litt til ... Det er knapt mulig å få tatt livet av den. Slik sett så har du neppe gjort noe dumt kjøp.

Jeg vet ikke om du husker / har sett den legendariske TopGear episoden hvor de etter beste evne prøver å få "tatt livet" av nettopp en Hilux? Det viste seg å ikke være så lett... Jeg tror det også var omtent samme årsmodell som den du har kjøpt.

Men det er jo et men her. Vi snakker om en snart 30 år gammel bil med bortimot en halv million kilometer på telleverket. Så man kan jo ikke bli overrasket om noe skjer - tross alt. Rust er det som er den store stygge ulven her. Særlig lastplanet er utsatt, men også forskjermer og dører - samt selve ramma bær sjekkes.

Motoren er ikke akkurat noe racer, men en sieg liten djevel som bare går og går. Blir den tungstartet så er det som regel en eller flere glødeplugger som har gitt seg. Blad fjærene bak bør også sjekkes litt nøye. Det samme bør hjelpesnekkeforingene spesielt og forstillingen generelt. Det samme med bremser og hjuloppheng. Clutchen kan også være et svakt punkt om bilen har blitt brukt offraod. Bilene er enkle på både godt og vondt. På godt for at de er enkle å skru på. På vondt fordi den enkle - men altså svært solide konstruksjonen - ikke akkurat bidrar til kjøreegenskaper og komfort i BMW-klasse. For å si det pent. Jeg håper også at de store hjulene på din bil er godkjente og ført inn i vognkortet slik at du unngår problemer på neste EU-kontroll.

Toyota Hilux har vær Norges mest solgte pickup i en liten mannsalder og er også svært etterspurt på bruktmarkedet. Det gjør at prisene holder seg nesten skummelt godt. De litt eldre begynner jo nesten å få legende status. Fine biler begynner å koste store penger og mange legger ned mye tid og arbeid i å pusse de opp også.

Til neste år kommer forresten en nye utgave av denne sliteren fra Toyota.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar