0

Toyota Avensis

spurt 2015-12-13 19:11:05 +0100

Hei :)

Jeg har en Toyota Avensis 2004 modell, stasjonsvogn. Jeg lurer på om hvordan det er best å vaske den både innvendig å utvendig med tanke på lakken utvendig å stoffet innvendig. Vi har mange diskusjoner om å bruke salo, men ettersom jeg brukte salo da jeg vasket gammelbilen min, en Opel Corsa som var grønn, fant jeg fort ut at salo egner seg best til å bruke inne til koppene :p Toyotaen er en bruktbil med noen små skjønnhetsfeil i lakken, noe som jeg ikke har lyst til at skal bli værre, er det noe jeg kan bruke mot lakkskader? Er ikke rust. Samtidig ønsker jeg å stæsje den litt opp, men heller ikke alt for mye, for jeg kjører ca hver dag på en vei der man ikke kan kjøre med senket bil, da er hele bilen kræsja, jeg har tenkt å sote rutene. Derigjen hvor mye kan jeg sote rutene hvis alle skal være sotet?

Så over til en annen ting. Da jeg kjøpte bilen min, ble jeg ikke informert om at man kunne levere inn sin gamle bruktbil å få "ny" bil fra samme forhandler som man eventuelt leverte bilen inn til. Gjelder dette kun om man kjøper helt nye biler at man kan ta innbytte? Eller skal dette gjelde alle bilene di selger? I samme uke som jeg kjøpte min bil, ga de 20 tusen i innbyttepris på biler. Kan jeg gjøre noe med dette nå i ettertid?

Håper dette er spørsmål du kan svare meg på :)

Broooombroooom

Kristina

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-12-14 13:48:00 +0100

Heisann - NEI ikke bruk Zalo! Det er "forbudt"! Det løsner nemlig feii og dermed poleringen som du (kanskje...) har igjen på bilen din. Resultatet blir en matt lakk hvor skitten fester seg lett og sitter godt. Kjøp en god bilshampo på bensinstasjonen er mitt råd.

Når det gjelder mindre lakkskade så bær du bruke en flekklakk ala neglelakk med en liten pensel oppi. Den er fin å flekke ut små-sår et med. Men vær forsiktig. Det kan fort bli kladdete og stygt det også.

Du ha KUN lov til å sote rutene fra bakdørene og bakover. Altså ikke i fordørene og frontruta. Her finnes det mange graderinger på hvor mørke de kan bli. En smakssak.

Når det gleder innbytte bil så er nok dette en kampanje som din forhandler har hatt. Så jeg kjenner ikke detaljene i den og kan derfor ikke svare på spørsmålet.

Lykke til med Avensisen, Kristina!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar