0

fastlåst setebelte i barnesete

spurt 2015-12-04 01:04:47 +0100

Hei, Jeg har en Volvo V70N AWD 2005 som jeg fikk et problem med i dag da min sønn på 7 år ikke fikk tatt det på seg før vi skulle kjøre. Det lot seg ikke dra ut. Jeg løste ut bakseteryggen for å få mer slakk på beltet og dermed løse problemet før seteryggen ble satt tilbake på plass. Det eneste jeg oppnådde, var at beltet rullet inn i stedet for ut og snart fikk jeg ikke satt seteryggen på plass igjen da beltet var strammet til. Hva gjør jeg nå, tenkte jeg. Jeg ringte min kontakt hos Volvo-forhandleren i byen og de ville selvsagt selge meg verkstedtime og sikkert også nytt belte med montering og hele menyen ellers. Noen gode tips og råd på dette? Eller er jeg fornøyd med bilen, men litt tricky og tungvint med tre seter når bilen egentlig har 5 og min sønns plass er bak fremre passasjersete da dette gir ham mer plass bak enn bak førersetet ettersom jeg er "langbeint". Jeg imøteser svært gjerne svar på dette. Mvh, Arld

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-12-05 19:53:22 +0100

Da var det fikset. Jeg dro ut til Frydenbø Bil i Kristiansand nå sist fredag og fikk svært god og rask hjelp av Tore der ute. Det hele tok 15 min eller så mens jeg nøt en god kopp kaffe i butikkens showroom og siklet på nye modeller (turde ikke sette meg inn i noen, da ville jeg kanskje kjørt hjem i ny bil i stedet og klaget over kredittkostnaden til familiens store frustrasjon. Rett nok må jeg ha noen småting (to propper som også må loddes på plass) når de får dem inn til min bil. Likevel kotet ikke reparasjonen meg noe og monteringen av disse proppene får jeg ta, de var også årsaken til problemet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger