0

motorhavari

spurt 2015-11-25 22:04:25 +0100

Hei , jeg opplevde motorhavari etter sprekk på strammehjul som førte til massiv skade inne i motor. Jeg Hadde ekstra motorforsikring, noe som forhandler anbefalte, men den dekket ikke følgeskader av utvendig skade, så den var egentlig verdiløs. Hvordan kan de si dette, Skaden kostet meg 33000.-.Jeg fikk ikke dekket utgifter til bilberging eller utgifter til diagnose på skaden enda jeg fulgte deres instrukser gitt meg på telefon ved skadested. Forsikringsselkapet heterauto consept. Jeg har kjørt saken til finansklagenemda, de jobber med den ennå etter ca 3 ÅR, men sliter med å komme igjennom. Er dette riktig eller må jag bare gi opp. mvh Håvard Løberg

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-11-29 16:50:18 +0100

Hei. Dette er en sak som krever mye mer informasjon for å kunne gi et rimelig klart svar, for eksempel kjøps- og forsikringsavtaler og annen korrespondanse. Regner med at det er lagt ved dokumentasjon til finansklagenemnda og at de vil ta et standpunkt. Du får purre opp saken skriftlig og om det ikke kommer til en løsning vil jeg anbefale klage til Forbrukerrådet, www.forbrukerradet.no. Hilsen KNAjuristen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger