Hvordan starte opp egen bruktbilbutikk

spurt 2015-11-19 01:07:51 +0200

Hei benny!

Jeg er en mann på 40år som er litt i overkant bilintrissert (etter det kona mener).Jeg har siden jeg var liten vært intrissert i biler,og i di siste 15årene så har jeg hatt bilmerket ford i mitt eie (untatt et pr audier) jeg har under 6mnd ribbet 2 biler (mondeoer stv) til bare skallet sto i gjenn,og lakt bilder ut av dette i en facebook gruppe/klubb som heter ford mondeo entusiaster norge,der vi nå er ca 450 mondeo medlemmer. Jeg har etter di siste 8 mondeoene jeg har hatt i mitt eie fått en del kjentskap til bilmerket,og folk i gruppen/klubben mener at jeg burde starte opp en bedrift for meg selv da jeg har spesialisert meg på ford mondeo.Både medlemmene og mange innen for ford verkstedene i norge tar kontakt med meg og skal kjøpe deler jeg har liggende samt spørre om råd ol ang mondeo. Jeg må innrømme at jeg er blitt bitt av basillen og fått pågangsmot nå til og starte opp for meg selv,så jeg lurer på hvordan fremgansgsmåte jeg må ta for og få dette til. Jeg elsker og mekke og shine på biler,og liker og fikse opp bilene til en bil som ikke er så vanlig blandt samme typer mondeoer som ferdes på veiene.Som du sikkert har fått med deg så er det ford som ligger mitt hjerte nermest,så det er det bilmerket jeg vil starte opp med,hehe ettersom jeg også har 2 stk ford tattoveringer på armen min.Jeg er som sakt meget gira på og starte opp for meg selv,da arbeidsmarkedet innen for bilsalg er vanskelig å få seg her i nordland.Bilene jeg tenkte og skulle selge skulle ligge i en prisklasse fra 10-100.000kr.

ps! for og vise deg min bilentusiastme og hvor gira jeg er for og begyne med dette,så kan du jo ta deg en titt på linkene under :)

https://www.facebook.com/groups/48998... Det er jeg som er eier og innehaver av gruppen/klubben.

Dette er en reportasje av meg som var i bodø nu ang min lidenskap til ford.Her hadde jeg en 03mod mondeo mk3,men har fornyet bilparken med en 09mod mondeo titanium x

http://bodonu.no/han-er-like-glad-i-f...

Mvh

Roy Lauritsen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett