0

Dårlig trekk

spurt 2015-11-04 17:19:08 +0200

Hei. Hvorfor er det så dårlig trekk i bilen min når jeg har starta den og skal ta i veien uten å gi mye gass..... Dvs jeg må gi myyye gass for å komme igang. Det skal jo ikke være nødvendig at jeg må gi mye gass når jeg eksempelvis skal rygge inn i garasjen..... Kan det være slanger inn på turbo eller lignende.... Har akkurat skifter egr-ventil. Det hjalp ikke.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-11-06 13:44:39 +0200

Heisann! Kjedelig sak dette. Men jeg har i alle fall noen tips til deg som du bør få sjekket ut.

Du sier ikke noe om årsmodell eller motortype. Men jeg forstår at den her turbo og går derfor ut i fra at det er en dieselbil. De fleste av disse (litt nyere) er jo det.

1: Er det lenge siden du byttet dieselfilter? Disse kan tette seg og det kan uansett være smart å bytte nå før vinter og kulde, uansett. Ta med luftfilteret i samme slengen.

2: Det kan være at partikkelfilteret begynner å gå tett. En litt god langtur med litt høy belastning (slik at du får opp eksostemperaturen - som igjen "brenner av" og renser dette) kan være løsningen.

3: Rør, slanger i forbindelse med turboen kan ha lekkasje. Eller det kan være selve turboen også.

Håper det ordner seg greit uten å koste altfor mye. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2015-11-07 15:55:00 +0200

Hei. Takk for svar. Bilen er en 08-mod, TDCI, 130 hk. Blir ikke turbo etc. sjekket ved bytte av egr-ventil? Dieselfilter etc ble bytta under service i juli.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar