0

Kjøp av Nissan Navara D40 2010 og nyere?

spurt 2015-10-22 23:15:08 +0100

Hei Benny,

Jeg titter litt på pickuper nå om dagen. Jeg har tidligere prøvekjørt Dmax, Hilux, L200 og nå i dag en Navara fra 2010, med 190hk motoren. Navaraen er den mest komfortable pickupen jeg har kjørt hittil. Med litt lange bein, så satt jeg ganske bra i denne, sammenliknet med de andre modellene der man ikke kan justere rattet i lengderetning. Trodde jeg endelig hadde klart å lande på en ny bruksbil, inntil jeg kom hjem og begynte å søke rundt på o'store internett. Der kom det opp eksempler med rammer som knekker, mye trøbbel med bærekuler og generelt mye misnøye. Klart vil det være mer negative kommentarer enn positive, men ligger det noe i det? Med et budsjett på rundt 200.000,- er en 2010 modell eller nyere et trygt kjøp da? Som alle andre vil jeg jo helst ha en så vedlikeholdsfri bil som mulig. Bilen kommer ikke til å bli mishandlet på noen måte, trekker aldri tunge hengere og den kommer aldri til å bli brukt på en anleggsplass. Hva tror du? Jeg klarer å ta generell service selv, men å bytte motor eller girkasse har jeg verken kompetanse eller plass til å gjøre.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-10-23 14:44:29 +0100

Hei du! Jeg har også hørt om det du nevner - men tror nok at problemene gjelder et mindretall av bilene og de som kanskje må ta mange og tøffe tak.

Som alminnelig bruksbil og godt stell skal disse være gode. Så selv om Hilux nok er et tryggere kjøp, så er jeg ikke redd for å anbefale Navara.

Det er som du sier - de som opplever trøbbel, man hører i fra.

Let opp en fin bil og sjekk historikk etc litt nøye og ser alt greit ut så ikke vær engstelig for kjøp.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar