0

Kia Sorento 2004, Ramme

spurt 2015-10-21 11:25:26 +0200

Hei Benny

Jeg ville ha sjekk/justering på hjulene og på verkstedet oppdaget de at "Crossmember No.6 (623613E000) er totalt bortrustet og må skiftes. Det er ingen problem å få fatt i Crossrøret og Brakettene hver for seg, men er det mulig å få dette Crossrøret complett med alle braketter påsveist? Hvist ikke, er det et verksted i Norge som kan sveise på alle brakettene?

Årsaken til dette er slurv i første tektylbehandling for ca. 6-7 år siden og røret har rustet fra innsiden. Ellers er bilen i meget god stand så jeg vil ikke bytte den ut enda.

Mvh Bjarte

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-10-23 14:29:07 +0200

Heisann! Dette har forekommet tidligere også på koreanske biler. Jeg tror rett og slett at stålkvaliteten / legeringen ikke er god nok her, for tøffe mordiske forhold med salt etc.

Jeg tro nok dessverre ikke at du får denne delen komplett, slik som du etterspør. Ethvert mekanisk verksted kan sveise dette, men hør med biltilsynet om det er tillatt. Det kan være i grenseland om det ikke er sveiset originalt.

Ingen vits å bytte ut en bil som er i god stand og som man er fornøyd med!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar