0

Motorfeil - går i sikkerhetsmodus, dvs maks 3000 i turtall

spurt 2015-10-18 16:04:22 +0200

Hei Jeg har en 280 CDI -2007 modell der motoren av og til går i sikkerhetsmodus slik at maks turtall er 3000 omdreininger. Jeg har søkt og søkt hjelp...og fant 2 "feil" 1) Etter service på verksted har en (vet ikke når det har blitt gjort og jeg har brukt ulike godkjente verksteder) så hadde noen ødelagt luftmengdemåleren inn til turboen. Den kjøpte jeg ny ( originaldel) og byttet. Kost 4.500,-. Mekonomen skulle ha 8.000 + arbeid. 2) EGR-ventilen tok jeg opp renset, men feilen kom igjen så jeg endte opp med å kjøpe en ny på nettet (også originaldel).

Men feilen kommer igjen... Etter mer søk på nettet, så finner jeg ut at det kan være en sikring ,,,fant dette på engelsk og oversatte via Google translator: " Problemet er at luften slippes ut av veivhuset inneholder for mye olje til lett passere gjennom swirl motorventiler nedstrøms av turbo. Når denne olje og slam begynner å hope seg opp, blir ventilen uvirksom og blåser en sikring som styrer mange andre følere som kreves for å drive motoren, og rensesystemet. Dette vil umiddelbart sette bilen inn halte hjem modus og begrense turtallet til 3000. Det fører også til en check engine lys og mange OBDII koder.

Av og til får jeg opp en gul lampe som lyser, men så forsvinner den igjen. Og jeg har sjekket og fått fjernet feilkoder, men ...ja, virker på meg som om verkstedene ikke vet årsaken. Vet du hvilken sikring dette gjelder?

Helge Alm

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-10-19 14:57:51 +0200

Hei Helge.

Kjedelig feil dette. Vil nok deg at du får et merkeverksted til å ta en titt på dette.

Det koster riktignok litt, men det gjør det jo å bytte deler på måfå også ...

Så får vi bare håpe at feilen ikke er for alvorlig og at bilen din snart blir "frisk" igjen.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger