0

2.8hdi 12 seter

spurt 2015-10-15 01:47:12 +0100

hei. lurer på om det er mulig å nedregistrere disse bilene til enten klasse B, eller C1. da jeg vil ha bil med 5seter, å plass til cross til min gutt på 8år. Event om det er mulig å justere opp fra grønne skilter til 5seter klasse B, eller C1. Spør dere likesom om dere har lyst til å mulig sponse min gutt på 8år til crosskjøring, han har kjørt no i 3år, Kjører no en Ktm 65ccm, Da jeg vil at han skal leve drømmen sin, å dessverre der lommeboka mi ikke strekker helt til, siden jeg har blitt skilt fra has mor, å hun ikke vil legge i ei krone i dette.

Mvh. Arvid Øverland Molde.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-10-16 15:47:55 +0100

Hei Arvid!

Her tror jeg at det er smart å høre med Citroen importøren, så jeg ikke sier noe som ikke stemmer. Ring 67 18 80 00 og spør etter noen på teknisk avdeling, så får du et skikkelig svar og beskjed om hva som skal til av eventuelle endringer, typegodkjenninger etc.

Da kan du også få nødvendig dokumentasjon på en eventuell ombygging i samme slengen.

Morsomt at du har en gutt som staser på cross! Men når det gjelder spons, så er vi som du sikker kjenner til underlagt TV2. Det er derfor markedsavdelingen der som blir riktig å høre med, men de er flinkere til å samle inn penger, enn til å dele ut for å si det slik ...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar