0

Hjelp / min peugeot 307-SW 2007 mod.

spurt 2015-09-18 11:15:45 +0100

Pga. dårlig økonomi er jeg blitt nødt til å reparere litt selv på min peugeot (307-sw diesel 07 92000km).I fjor skiftet jeg bremseskive forran, indre og ytre kuleledd samt fjærer forran. Gikk på Biltema og kjøpte verktøy og gjorde det samme som en video viste på youtube. Sendte bilen på forstillingskontroll og fikk således en slags OK for inngrepet. Hadde bilen på verksted for 2 1/2 år siden og fikk skiftet registerrem og vannpumpe(15000,-). Nå renner all kjølevæsken ut et sted bak motoren. Det kan virke som om trykket som skapes får vesken til å renne fort ut. Min teori er at det kan være en slange som har hoppet av. Hva tror du? Tror du jeg får god nok oversikt over hva det kan være ved å ta av høyre hjul samt plast rundt høyre forhjul?

Mvh Pål Amundsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-09-18 14:26:31 +0100

Hei Pål. Kjedelig med biler som går i stykker... Jeg tror neppe at det er en slange som har hoppet av. Da hadde vannet formelig fossset ut g motoren vært tom for kjølevæske på bare noen få minutter.

Jeg har mer tro på at det er en pakning, eller kanskje et hull i en slange.

Jeg er litt usikker på hvor god oversikt du får ved å demontere de delene du nevner, men det er absolutt et forsøk verdt.

Så får vi bare håpe at det er en filleting og bagatell som du selv fikser. Jeg tror nok at det er det ... Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar