0

Syns du Porsche Boxster er en bra starterbil?

spurt 2015-09-18 11:07:09 +0200

Hei! Jeg syns Porche er en bra bil og jeg vil har en Porsche når jeg er får lappen. Hva syns du om Porsche Boxster 2000 modell? Er det et bra kjøp?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-09-18 15:11:08 +0200

Hei du! Jepp - alt som det står Porsche på er bra! Jeg skal innrømme at jeg er litt innhabil akkurat når det gjelder det bilmerket - og beklager det. Men noen "laster" skal man jo ha...

Jeg skal også innrømme at Boxster er helt min personlige favoritt. Jeg er såpass sæer at jeg heller hadde gått for en 944 turbo, eller en 914, til omtrent samme pris, men for all del, de jeg kjenner som har Boxster elsker dem!

Jeg tror det er lurt å styre unna de aller første årsmodellene. De var det litt ymse små-krøll med, men bilene ble fort bedre på typisk Porsche-vis. Biler etter 1999, slik som du har sett på har 2,7-liters motoren på 220 hk og da var også mange av barnesykdommene ryddet av veien.

Det er også viktig å få tak i en bil med god servicehistorikk - aller helst komplett - og en bil som har blitt godt fulgt opp av gode, entusiastiske eiere... Sjekk bremser, dekk og at alt elktrisk fungerer som det skal. En litt nøye sjekk av soft-topen er også på sin plass. I alle fall om den ikke har vært byttet tidligere.

Andre ting som bør sjekkes litt ekstra balanseaksel-lager, drivverk særlig i form av er girkasse og clutch. De kan være slitt om bilen her hardt brukt.

Vær også oppmerksom på at bilene er dyre å reparere når noe går galt og det gjøre det før eller senere. Selv om Boxster, som alle andre Porsche i utgangspunktet er veldig solide biler. Nå skal det sies at mange Boxstere har hatt voksne eiere som har passet godt på dem og brukt bilene mest til cruising på fine sommerdager. Det er en slik bil man helst skal få tak i. Så får man heller betale litt mer...

Du får faktisk Porsche Boxster helt ned mot 100.000 kroner nå, men jeg tror nok at man for å få en hel, pen og god bil skal være forberedt på å legge i alle fall 150.000 kroner, kanskje nærmere 200.000 kroner på bordet. Da skal du også få en skikkelig fin bil!

Du sier ikke noe om alderen din - bare at dette er din føsret bil. Ett lite og kanskje litt kjipt tips til slutt. Sjekk hva forsikringen er før du eventuelt handler. Er du ung og ikke har noe bonus så kan dette fort bli veldig dyrt.

For å prøve å konkludere helt til slutt: Jepp - dette er rent teknisk sett en fin og god bil som skiller seg litt ut og byr på "det lille" ekstra i form av både status og perstasjoner. Men om man er en fattig student med dårlig råd og som lever på studielån, så er dette en bil som kan tære hardt på økonomien. Da bør man kanske la det være med drømmen enn så lenge og heller realisere den når man kommer i jobb.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar