0

Elektronisk feil ?? Laguna 1,8l 02 mod.

spurt 2015-09-13 21:29:31 +0100

RAM gravatarbilde

Har et problem med at Gasspedalen slutter og virke? under kjøring, null respons på pedalen og motoren ruser mellom 2 og 3000 omdreininger og lampen for antispinn og elektroniskfeil lyser, har byttet luftspjeld/tomgangsspjeld, plugger, bakre lambdasonde, div følere og gasspedal uten at det hjelper. Har også rengjort det jeg kan finne av kontakter i motorrom og tatt ut hjernen og rengjort kontaktene der også.. rengjøringen hjalp en stund men nå kommer problemet tilbake oftere og oftere, før hjalp det og ta av polen på batteriet men nå hjelper ikke det stort..Kan man bytte til en brukt hjerne og hva mer må man bytte hvis det er en løsning??

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-09-14 14:59:22 +0100

Heisann!

Dette er dessverre et kjent problem på disse bilene.

Jeg tror feilen ligger i selve gass-spjeld pottmeteret? Det er som oftest dette som steller i stand problemet. (Altså den føleren / motstanden som registrerer hvor mye gass man gir)

Ut i fra spørsmålet ditt så ser det ikke ut som du har skiftet dette. Gjør det!Så tror jeg faktisk at du blitr en lykkelig Renault-eier igjen.

Håper det ordner seg!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2015-09-14 19:20:51 +0100

RAM gravatarbilde

Hvor sitter dette Pottmeteret? Har forsøkt og google det men ble ikke så mye klokere av det :)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger