0

Dodge Nitro

spurt 2015-09-03 23:45:35 +0100

Hei Benny.

Kjenner du til Dodge Nitro 2007 mod og har du kjennskap til kvaliteten med denne type ?

Mvh. Eli Berge Christiansen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-09-07 15:08:48 +0100

Hei Eli! Dette er en kompakt og tøff liten SUV som aldri ble tatt inn til Norge på regulær import. Motorene var nemlig V6-ere på enten 3,7 eller 4-liter. Sterke og tørste gorde at de passet dårlig for norske avgifter.

En diesel (egentlig for Europa) på 2,8-liter kom også - men noen suksess ble den ikke her allikevel. På hjemmemarkedet i USA er bilen derimot ganske vanlig - sammen med tvilligbilen Jeep Liberty. Produksjonen av Nitro ble startet i august 2006 - som 2007 modell og den ble lagd fra til 2012 og kunne leveres enten med tohjulstrekk eller firehjulsdrift.

Bilene ble laget i Ohio og fantes i tre utstyrsgrader (STX, SLT og R/T) Dodge har vel aldri vunnet noen kvalitetstester og undersøkelser. Bilen er i utgangspunktet billig og enkel.

Men jeg synes den er både tøff og litt annerledes. Kommer du over ett pent og velholdt eksemplar så skal jeg absolutt ikke fraråde kjøp.

Deler får men enkelt og billig fra USA og steller man litt godt med en slik bil så har man definitivt en tøff og litt annerledes SUV.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger