0

Er det en bra bil?

spurt 2015-09-02 13:39:11 +0100

Hei Benny. Jeg lurer på om du kan gi meg noe svar på om en volvo v70 2.5 tdi fra 1998 er en bil å satse på? Har sett på en som har 355000 km på telleren. Den er rustfri og har helt ny topp etter et vannpumpe havari. Noen sier jeg bør la være og noen sier at det er bare å kjøpe. Hva mener du? Er disse bilene noe å satse på? Hilsen Øystein

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-09-02 14:21:50 +0100

Heisann! Volvo V70 er i utgangspunktet greie biler, men helt feilfrie har de aldri vært.

I dette tilfellet så snakker vi om et 17 gammelt eksemplar av arten - som i tillegg har gått langt og lengre enn langt...

De fleste andre biler er skrotet ved dette tidspunktet. Men Volvo er Volvo på godt og vondt. Her må du se på hva som er igjen av bilen og gjøre en helhetsvurdering i forhold til pris og teknisk tilstand.

Med en slik alder og km. stand så kan jo i prinsipp alt skje når som helst. En NØYE sjekk FØR kjøp anbefales absolutt her.

Men er bilen hel pen og i god stand - og du i tillegg passer godt på den og tar det som kommer underveis så kan denne godt holde i ytterligere noen år.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger