0

Betaling av egenandel

spurt 2015-08-09 00:25:14 +0100

En tur buss rygget på min BMW X1 som stod parkert på en oppmerket park.plass ved hotellet jeg bodde på. Jeg ble oppringt av en politimann som hadde vært i kontakt med reiseguiden og busssjåføren. De la igjen alle opplysninger til meg. Jeg satt da å spiste frokost og ikke hadde med telefon. Resepsjons dama ved hotellet informerte meg da om dette ved utsjekk. Jeg fikk alle forsikrings opplysninger med de tilsendt på mail. Og de innrømmet all skyld. Jeg sendte inn bilder av bilen og meldte skaden inn til Tryg. Bilen er nå fikset men jeg fikk tilsendt faktura på kr 4.000.- i egenandel fra merkeverkstedet som fikset skaden.

Skal jeg bli skade lidende for denne sak / på førte skade på min bil. Jeg har sendt fakturaen til forsikrings selskapet . Er det ikke den andre part som skal dekke alle kostnader? Ønsker tilbakemelding på mail om mulig? espen.aasen.molver@gmail.com

Med Hilsen Espen Aasen Molvær

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-08-10 14:41:51 +0100

Heisann! Kjedelig sak dette ...

Men at du skal betale egenandel på dette forstår jeg ikke, når du ikke er skyld i skalden. Det må være feil. Vil anbefale at du tar opp dette med forsikringsselskapet ditt.

Så vil jeg tro dette ordner seg enkelt og elegant.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger