0

Skjolder på setetrekk

spurt 2015-08-04 16:25:55 +0200

Min Golf er 2 år gammel. Den har lys grått setetrekk. Trekket på alle setene får skjolder og flekker uten at noen har sittet der. Feilen er godt kjent blant E-Golf eiere. Har reklamert hos Møller, men er ikke blitt tatt alvorlig, snarer tvert imot. Leverte bilen 23. Juli etter avtale, for utbedring av setetrekkene. Hadde ikke hørt noe fra Møller og besøkte verkstedet i går 3. August de vi trengte bilen. Der sto bilen på plassen vi parkerte den, uten at det var gjort noe som helst. Ingen forklaring, ble lovet at jeg skulle kontaktes samme dag. Har fremdeles ikke hørt noe fra 25-års jubilanten. Jeg har brukt verkstedet jevnlig i mange år da jeg har 6 biler av merket VW hvorav 2 stykkerer kjøpt der.

Hva skal jeg gøre ?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-08-05 15:05:17 +0200

Opppps! Dette er altfor dårlig av verkstedet. Det er total mangel av oppfølging og liten respekt for en gid kunde gjennom mange år.

Slett kundeservice - rett og slett.

Dette skal du IKKE godta. Du må ta kontakt med verkstedet igjen, kanskje kremte et par ganger og heve stemmen litt. Være tydelig og konkret og be om å få deres løsning på problemet.

Om du ikke når fram, så får du ta kontakt med teknisk avdeling hos importøren. Da gjerne i brevs (mail) form og legge fram problemet der.

Jeg er ganske sikker på at de gjerne vil vite om så slett kundeservice ute hos sine forhandlere.

Ønsker deg lykke til videre og håper saken ordner seg til slutt!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar