0

Audi A3 import

spurt 2015-08-04 11:19:12 +0200

jeg kjøpte i september 2014 en Audi A3 brukt import hos Autoarena, Oslo. Før kjøpet spurte jeg hvor mye det ville koste å montere hengerfeste. 12000.- var svaret. I ettertid har jeg fått vite at bilen mangler de nødvendige kjøleviftene for at dette kan gjøres. Dette er vistnok ofte tilfelle med bruktimport biler, har jeg senere forstått. På mine henvendelser svarer selger med å ville belaste meg for disse ekstra omkostningene. Dette forekommer meg nokså urimelig.

Under mine undersøkelser om saken forekom det meg at det hersker en utbrett uvitenhet blant både selgere og autoriserte verksted om kravene Audi selv stiller til denne slags ettermontering.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-08-15 13:46:07 +0200

Hei. Som den kyndige og forretningspart må selger stå ansvarlig for de manglende opplysningene. Ta kontakt med firmaet. Om du ikke når fram kan Forbrukerrådet være en veg å gå. Les mer om dine rettigheter og framgangsmåte på www.kna.no og www.forbrukerradet.no. Hilsen KNAjuristen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar