0

Risting og ulyd

spurt 2015-07-31 15:47:11 +0100

Hei Bilen får noen ganger anfall av risting, de varer fra 2 - 7 min av gangen. Rattet og bilen generelt rister, det oppstår under fart fra 60 - 90 km.t. Jeg har skiftet et gåent kulelager bak, og alle bremseskivene da de var nedslitte. Nå oppdaget jeg at bremseskivene var nedslitte igjen bare etter 4 uker, og bilen lager en utrivelig lyd ved rygging. Når jeg kjører kommer og går en rar lyd som også kommer og går. Slipper jeg rattet, går bilen rett fram (drar ikke til noen side) Lurer på hva dette kan være? har hørt med flere men ingen kan si hva denne ristingen kan komme fra. Har laaaaaang arbeidsvei og blir litt "nervøs" under kjøring. Hjelper ikke å skru opp radioen på bilen heller;) Vennlig hilsen Beate

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-08-03 14:54:19 +0100

Hei! Dette er veldig vanskelig å svare på uten å hverken ha prøvd bilen eller hørt lyden. Me jeg gjør uansett ett forsøk! Det blir litt generelt.

Er bremseskivene utslitte etter bare fire uker er det definitiv noe galt med bremsene. De "ligger" antakelig på (altså bremser hele tiden) Det kan faktisk gi litt risting, men ofte også lukt og at bilen trekker til en side...

Her vi jeg anbefale en full demontering, rengjøring, oppsmøring av bremsene, samt en sjekk av hjullagre og forstilling. Sjekk også dekkene for ubalanse, samt at de ikke er delaminerte. Jeg tror neppe at feilen er stor eller alvorlig, men du bør allikevel få sett på dette snarest.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar