0

start problemer...

spurt 2015-07-30 22:22:16 +0200

Hei. Jeg har en daf 66 super luxe estate (dere hadde ikke merke som valg mulighet så jeg tok bare en 240 jeg) som sliter med å starte. Motor virker som om går fint, og den får bensin den vil bare ikke tenne. Jeg har byttet tennplugger, tennplugg ledninger og coil men ingen ting har hjulpet. Det er fortsatt ikke gnist i pluggen selvom jeg har renset fordeler lokket og litt i selve rotoren inni fordeleren. Har du noen anelse om hva det kan være som gjør at det ikke kommer strøm gjennom?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-08-03 15:04:31 +0200

Heisann kul og uvanlig bil du har der! Denne må du ta godt vare på!

Litt merkelig feil du har der. Det som er sikkert er at strømmen "forsvinner" ett eller annet sted på veien. Har du strøm fram til coilen. Kan det være en kortsluttning i fordeleren? Kan det være bakstykket på tenningslåsen?

Dette bør ikke være veldig vanskelig å finne ut av. Bilen er jo veldig enkel. En prøvelampe og litt feilsøking bør gi deg svaret på hvor strømmen stopper opp.

Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar