0

Vurdere å selge bilen min på Finn.no

spurt 2015-07-03 01:36:18 +0100

Hei Benny !

Jeg har en Toyota Yaris verso flerbruks bil ,gått 84500 km, velholdt ,registrert første gang i slutten av 2006. bilens farge er hvit vanlig lakk, alle servisene er fulgt ,motor har registerkjede,tidligere understelsbehandlet som holder fortsatt godt allerede i dag med grundig og hyppig rengjøring. Jeg velger å selge bilen via Finn.no for derved å tjene 10-15000 kroner mer enn å bytte den i ny bil hos bilforhandler,er du enige i det og eventuelt hvor mye mener du jeg kan få for bilen i rene penger? Håper derfor på et godt forslag fra deg som jeg kan bruke som et grunnlag den dagen jeg bestemmer meg for å selge bilen .På forhånd takk. Vennlig hilsen Willy.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2015-07-03 14:16:49 +0100

Helt - enig! Får du solgt den på finn.np så er det gode penger å tjene på dette i forhold til innbytte.

Ikke for å stør salt i noe sår, men vær klar over at det er litt tungt marked akkurat nå og at bilen kanskje ikke er aller mest lettsolgt heller ...

Men litt fine bilder, en litt god tekst og ikke minst en edrulig og riktig pris - er virkemidlene du har for å få din annonse til å skille seg litt ut fra mengden.

Ønsker deg lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger