Maserati Gran Turismo som hverdags bil

spurt 2015-06-26 12:47:52 +0100

Hei Benny,

Vi er en liten familie på to voksne og et barn og den lille har snart vokst seg ut av barnestol alderen. Med dette åpner det seg nye muligheter for valg av bil og som bil entusiast har jeg lenge drømt om noe med eksotiske linjer og V8 under panseret - dette samtidig med at bilen skal fungere som eneste bil for vår lille familie og jeg syntes at Maserati Gran Turismo treffer ganske godt.

Per i dag kjører vi ca. km. 17.000/år og med unntak av en årlig tur til Danmark er det veldig sjeldent at vi kjører på lengre ture så det er mest bykjøring. Har tidligere hatt BMW 3 serie, A5 Coupe, A5 Sportback og siden september 2013 har vi hatt Tesla P85 som familiebil.

Som du ser så har jeg aldri eid italiensk fullblod tidligere og jeg er litt usikker på hva slags driftskostnader og verditap jeg skal forvente av et slikt bilhold.

Jeg ser at 2008 modeller med ca. km. 70-120.000 på telleren ligger ute til ca. kr. 700.000

Hva tenker du om Maserati Gran Turismo som hverdagsbil for en liten familie og hva skal jeg forvente av verditap + driftskostnader i løpet av en 2-3 årig periode og er det trygt å kjøpe en slik bil av privatpersoner eller bør det gå via en bilforhandler?

Håper du kan hjelpe meg med noen tanker rundt ovenstående :o)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett